Panduan Ringkas untuk Permainan Tennessee Lotto

Jika anda seorang pemain loteri di negeri Tennessee, panduan ringkas untuk permainan lotto Tennessee akan memberitahu anda semua yang anda perlu tahu; ia termasuk maklumat tentang permainan yang sesuai untuk anda, kos, peluang dan pembayaran hadiah. Pada asasnya, terdapat dua jenis permainan – Permainan seri dan tiket gores segera velumventures.com.

Permainan Cabutan:

Powerball: Powerball ialah salah satu daripada dua permainan jackpot besar yang Tennesse Lottery tawarkan. Ia berharga $1 setiap tiket dan cabutan setiap hari Rabu dan Sabtu. Powerball sesuai untuk anda jika anda bermimpi untuk menjadi kaya. Itu kerana jackpot adalah besar dan selalunya mencecah paras ratusan juta dolar. Tetapi sudah tentu, dengan jackpot besar datang kemungkinan besar. Kemungkinan untuk memenangi Powerball ialah 1-dalam-195,249,054.

Mega Millions: Mega Millions ialah permainan jackpot besar kedua yang ditawarkan oleh Tennessee Lotto. Ia hampir sama dengan Powerball, kecuali kemungkinannya lebih baik sedikit – 1-dalam-175,711,536. Ia juga berharga $1 setiap tiket dan cabutan setiap hari Selasa dan Jumaat.

Pilih 5: Pilih 5 berharga $1 untuk bermain dan cabutan tiga kali seminggu, setiap Isnin, Rabu dan Sabtu. Kemungkinan untuk memenangi jackpot adalah lebih munasabah – 1-dalam-575,757. Pilih 5 adalah untuk mereka yang ingin memenangi banyak wang, tetapi juga ingin bermain loteri di mana mereka mempunyai peluang yang lebih munasabah untuk menang. Pembayaran hadiah tidak setinggi Powerball atau Mega Millions tetapi ia adalah baik, walau bagaimanapun. Jackpot bermula pada $100,000 dan meningkat jika ia tidak dimenangi.

Tunai 4: Tunai 4 berharga hanya 50 sen untuk bermain dan cabutan dua kali sehari, setiap hari – Sekali pada sebelah petang dan sekali pada waktu malam. Tunai 4 adalah untuk orang yang ingin menyelesaikan perjudian harian mereka. Pembayaran hadiah tidak besar, tetapi kemungkinan besar. Kemungkinan untuk memadankan keempat-empat nombor ialah 1-dalam-10,000. Jika anda memadankan keempat-empat nombor, anda memenangi $2500. Sebaliknya, anda boleh memilih untuk bermain Tunai 4 untuk $1 dan bukannya 50 sen. Jika anda melakukan ini, semua tahap pembayaran hadiah berganda, bermakna jika anda memenangi hadiah utama, anda memenangi $5000 dan bukannya $2500.

Tunai 3 Sama seperti Tunai 4, Tunai 3 berharga hanya 50 sen untuk bermain dan cabutan dua kali sehari, setiap hari – Sekali pada sebelah petang dan sekali pada waktu malam. Ia juga untuk orang yang ingin menyelesaikan perjudian harian mereka. Pembayaran hadiah tidak besar, tetapi kemungkinan besar. Kemungkinan untuk memadankan ketiga-tiga nombor hanyalah 1-dalam-1000. Jika anda memadankan keempat-empat nombor, anda memenangi $250. Sebaliknya, anda boleh memilih untuk bermain Tunai 4 untuk $1 dan bukannya 50 sen. Jika anda melakukan ini, semua tahap pembayaran hadiah berganda, bermakna jika anda memenangi hadiah utama, anda memenangi $500 dan bukannya $250.

Permainan Gores Segera:

Tennessee Lotto mempunyai berpuluh-puluh permainan gores segera untuk dipilih. Beberapa tajuk yang lebih popular termasuk Jumbo Jumbo Bucks, $250,000 Las Vegas Cash, Jingle Jumbo Bucks, Tennessee Millionaires Club, Winter Wonderland dan Big Money Maker. Kemungkinan pada semua permainan gores segera berbeza-beza. Tetapi, secara amnya, mereka jauh lebih baik daripada kemungkinan dalam permainan seri dan biasanya kos lebih tinggi. Permainan gores Tennessee Lottery sesuai untuk mereka yang ingin menggaru dan menang serta-merta, dan bukannya menunggu keputusan seri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *