Strategi Terbaik Untuk Awal Dalam Kejohanan

Strategi untuk memenangi Kejohanan Texas Hold’Em

Anda memerlukan strategi untuk memenangi pertandingan Texas Hold’Em. Strategi ini sebenarnya berkesan. Ini adalah strategi yang akan memenangi anda paling banyak.

Strategi Terbaik Untuk Awal Dalam Kejohanan

Strategi ketat adalah strategi yang paling berkesan untuk digunakan pada permulaan kejohanan. Anda mesti berhati-hati dan elakkan kehilangan terlalu banyak. Anda tidak mahu menjadi yang pertama daripada kejohanan, yang boleh mengakibatkan anda kehilangan tempat anda  http://178.128.89.241 .

Adalah penting untuk kekal tenang dan mengekalkan kepala anda pada peringkat awal permainan kejohanan.

Faedah lain termasuk:

Anda menayangkan imej pemain yang mantap
Anda mengurangkan risiko
Anda harus menunggu sehingga nisbah buta kepada tindanan lebih membantu

Strategi Teratas untuk Menang di Peringkat Pertengahan Kejohanan

Sebaik sahaja kejohanan itu berlangsung untuk seketika dan telah melepasi markah 40%, ia secara rasminya adalah pertengahan permainan. Sudah tiba masanya untuk menukar gaya anda. Anda perlu mendapatkan lebih banyak tindakan dan bermain lebih banyak. Tirai kini boleh dibandingkan dengan timbunan dan menjadi bermakna.

Berikut adalah perkara yang paling penting untuk dilakukan:

Mencuri bidai
Dapatkan lebih banyak periuk, tetapi ambil yang mudah tanpa bertanding
Tunjukkan diri anda sebagai pemain aktif dan peserta sebenar dengan menjadi lebih kelihatan

Apabila gelembung wang terbentuk, anda mesti terlibat. Inilah masanya untuk mengambil bahagian dalam tindakan dan membina timbunan anda.

Strategi Pembunuh untuk Menang dalam Jadual Akhir

Sebaik sahaja anda telah mencapai 70% daripada kejohanan, gelembung wang terbentuk. Ini bermakna anda perlu mengubah suai strategi anda untuk memastikan anda berjaya. Keluar dari sana dan mula bergerak.

Apabila gelembung hampir meletus, bidai dan semut harus dimakan untuk sarapan pagi. Jika orang lain cuba mendapatkan wang tunai, anda sepatutnya makan semua kerepek yang ada untuk dicuri untuk meja yang lewat.

Bercakap mengenainya, timbunan yang lebih besar adalah cara terbaik untuk menang ke arah jadual akhir. Ini adalah strategi terbaik untuk memenangi permainan sebelum ia bermula. Rujuk bahagian strategi pertengahan permainan.

Hanya strategi yang benar-benar berkesan akan memenangi Kejohanan Texas Hold’Em. Anda boleh yakin bahawa apa yang saya kongsikan dengan anda berkesan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.